Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenlimburg.nl


  Helderzienden uit Limburg - nu direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is echt de beste. Verteld geen onzin en is eerlijk en oprecht. Alles wat je met tijd aangaf is uitgekomen. Je bent de beste in je werk, bedankt Maria.




Ervaring van Maria met helderziende Lola   Ervaring van Maria met helderziende Lola   Ervaring van Maria geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola wat ben ik blij met u. u bent een super positieve vrouw en heel meegaand. er waren wat dingetjes aan de gang en u heb me echt heel goed geholpen. alles wat u voorspelde is uitgekomen. bedankt liefs Monica .




Ervaring van Monica met helderziende Lola   Ervaring van Monica met helderziende Lola   Ervaring van Monica geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is een heel fijn medium, hij neemt de tijd en is heel goed in het invoelen van mensen en situaties.




Ervaring van anoniem met helderziende Beau   Ervaring van anoniem met helderziende Beau   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, weer zat je bovenop een voorspelling. Je gaf aan dat de vriend van mijn bff niet deugde. Hij zou psycho narcistisch gedrag vertonen en de relatie zou spoedig op de klippen lopen. Het is precies gegaan zoals jij had voorspeld.




Ervaring van E. met helderziende Nellekke   Ervaring van E. met helderziende Nellekke   Ervaring van E. geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  He dirk. Is alsof je me kende. Leuk dat je de dingen benoemt zoals ze zijn. Heel erg bedankt voor je steun en de oplossingsgerichte tips op mijn maat.




Ervaring van Valerio met helderziende Dirk   Ervaring van Valerio met helderziende Dirk   Ervaring van Valerio geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lo.
Wat een topper ben jij.
Zo lief mee gaand.en de consulten zijn top.en komen ook uit ongelooflijk ook binnen de tijdsbestek.ik hoop je snel weer te spreken.
Als ik er door heen kom op de lijn haha .
Liefs brit.




Ervaring van Brit met helderziende Lola   Ervaring van Brit met helderziende Lola   Ervaring van Brit geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sita
  Ervaring met helderziende Sita
  Kan niet wachten om je te spreken. 1ste x beller. Ik wacht geduldig totdat je weer beschikbaar bent.




Ervaring van Nieuwe klant met helderziende Sita   Ervaring van Nieuwe klant met helderziende Sita   Ervaring van Nieuwe klant geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina,
Ik heb je nu al een aantal keren gesproken. Je bent echt een hele lieve positieve vrouw. Ik hoop dat je mooie voorspellingen uitkomen. Ik heb er wel steeds weer wat meer vertrouwen in.
Fijn om je in ieder geval steeds te spreken.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Nina   Ervaring van Karin met helderziende Nina   Ervaring van Karin geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Bedankt, voor de consult, alles klopte wat u zei . Ben er nog steeds beetje stil van.
Ik hoop dat u voorspellingen uitkomen. Ik kom zeker terug. Liefs vrouw met de aparte naam ..




Ervaring van sun met helderziende Angel Felice   Ervaring van sun met helderziende Angel Felice   Ervaring van sun geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, tot nu toe heb je het altijd aan het rechte eind met je readingen. alles is tot nu toe uitgekomen, we hebben nog een lange weg te gaan met Narcisme helaas. Ooit hoop ik met beter bericht te komen en dat het is gestopt het gedrag van aantrekken afstoten, lieve mensen vertrouw op Lola haar waarnemingen en blijf rustig het komt uit, zeker de moeite waard om te bellen:) Veel liefs, Ram202.




Ervaring van RAM202 met helderziende Lola   Ervaring van RAM202 met helderziende Lola   Ervaring van RAM202 geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angell
  Ervaring met helderziende Angell
  Lieve Angel, supermooie reading van je gehad.
Je hebt mij gerustgesteld en kijken wat de feest dagen gaan brengen. Ik laat t je gauw weer weten en Welcome Back.

Fijne avond

Happy Girl .




Ervaring van Happy girl met helderziende Angell   Ervaring van Happy girl met helderziende Angell   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Beste Yuorah,

Ik heb je gesproken. Je bent zo integer en legt alles heel goed uit. Ik blijf geloven en vertrouwen. Heel heel erg bedankt voor je positieve energie. Liefs.




Ervaring van Thea met helderziende Yuorah   Ervaring van Thea met helderziende Yuorah   Ervaring van Thea geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je bent een topper, veel liefs Nina.




Ervaring van Nina met helderziende Lola   Ervaring van Nina met helderziende Lola   Ervaring van Nina geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, wauw. Alleen maar superlatieven. Ze wist alles tot in de kleinste details te vertellen. Ze benoemde zelfs letters uit de namen van de personen over wie ik een vraag had. Ze beschreef de personen alsof ze ze kent.
Een oprechte en lieve vrouw met zeer uitzonderlijke gaven.
Naast haar inzichten en voorspellingen, gaf ze me ook de kracht om te vertrouwen.

Een absolute aanrader voor iedereen die een oprecht en waarheidsgetrouw antwoord wilt.
Zelfs voor wie zeer nuchter is en misschien sceptisch op zoek is naar een goed medium.

Bedankt lieve Desteny.

Italie.




Ervaring van Italie met helderziende Desteny   Ervaring van Italie met helderziende Desteny   Ervaring van Italie geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Dank voor het fijne gesprek en de duidelijkheid.




Ervaring van verginia met helderziende Angel Felice   Ervaring van verginia met helderziende Angel Felice   Ervaring van verginia geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Mari Elena is een zeer zuiver invoelend medium zonder mening of oordeel. Haar voorspellingen zijn zuiver en eerlijk. Zij kan zoveel meer dan er bij haar beschrijving staat. Ik ben enorm door haar geholpen om situaties te begrijpen en te accepteren. Haar voorspellingen zijn uitgekomen en door haar hulp ben ik er goed uitgekomen. Een dikke tien met een griffel en een virtuele hug. XXX.




Ervaring van Anoniem met helderziende Mari Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met helderziende Isha   Ervaring van S. met helderziende Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Anke kan heel goed invoelen op mensen. Het klopt tot nu toe altijd.




Ervaring van anoniem met helderziende Anke   Ervaring van anoniem met helderziende Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke,
Al sinds de nazomer zei je me in elk gesprek dat ik veel geld zou ontvangen. Ook toen ik zei dat ik het niet meer geloofde zei je heel duidelijk dat het voor me lag, ik erachteraan moest gaan en het dan naar me toe zou komen. Ik heb het gevonden, werk van gemaakt en begin november ontvangen. Ik ben je zo dankbaar dat je me erop bleef wijzen, anders had ik het laten gaan. Je bent een topper. Liefs.




Ervaring van Boogschutter zuster met helderziende Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster met helderziende Nellekke   Ervaring van Boogschutter zuster geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa

Ik ga niet mijn gebeurtenis hier vertellen maar dat weten jij en ik wel. Ik kan alleen vertellen wat voor geweldig medium je bent. Keer op keer komt het uit wat jij zegt. Dit breng jij net veel liefde en respect omdat voor jou ook niet altijd makkelijk is deze boodschap te brengen. Dankbaar ben ik voor wat jij mij gebracht hebt. Ik ken geen beter medium. Veel liefs Belinda .




Ervaring van Belinda met helderziende Louisa   Ervaring van Belinda met helderziende Louisa   Ervaring van Belinda geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De beste medium op deze site. Ik weet dat tijd moeilijk is en dat situaties vertraging kunnen oplopen maar uw voorspellingen blijven uitkomen, na dagen, weken, maanden en zelfs jaren schat. U bent mijn kanjer, ons topper allertijden. Ik kan u niet genoeg bedanken en u bent heel bijzonder en oprecht zuiver. Waren er maar meer zoals u, daar kunnen we nog veel van leren. Gunter weet war hij het over heeft, ik raad hem zeer zeker aan en je zal er geen spijt van krijgen heel veel liefs van San en Familie. WE LOVE YOU KANJER MEGA DIKKE KNUFFEL VAN ONS . xxx san.




Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b met helderziende Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Mijn beltegoed was op. Thanks, jou beschrijving klopt helemaal.




Ervaring van Anoniem met helderziende Angel Felice   Ervaring van Anoniem met helderziende Angel Felice   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Zaterdag 27 november een fijn en lang gesprek met u gehad. Ik kon niet netjes groetjen, want verbinding verbreekt automatisch. Hartelijk dank voor de positiviteit and wish you lots of succes and luck. Gran tangi.




Ervaring van C met helderziende Angel Felice   Ervaring van C met helderziende Angel Felice   Ervaring van C geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Deze dame vertelt dingen die ik alleen weet. Echt bizar. Een aanrader. Bedankt Liefs.




Ervaring van Brenda met helderziende Devi   Ervaring van Brenda met helderziende Devi   Ervaring van Brenda geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Marie heb ik inmiddels een paar keer gesproken. Zij is voor mij allerbeste op de lijn. Echt ze heeft alles goed soms moet je veel geduld hebben maar wat zij zegt komt uit. Geniaal gewoon. En ze is zo lief en aardig. Dank u wel Marie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem met helderziende Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Bedankt Isha, ik heb de rechtszaak gewonnen zoals u had voorgespeld.
.




Ervaring van Quinn met helderziende Isha   Ervaring van Quinn met helderziende Isha   Ervaring van Quinn geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Goedemiddag Lola. alles is uitgekomen en binnen de juiste tijd . je bent de beste in je vak. gr Dries .




Ervaring van Dries met helderziende Lola   Ervaring van Dries met helderziende Lola   Ervaring van Dries geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Naomie
  Ervaring met helderziende Naomie
  Naomie, kort en krachtig. Ze wil je niet op kosten jagen. Ze gaf zelfs een summiere beschrijving van mij, en deze klopt. Naomie , ben benieuwd of je tijdduiding uit gaat komen. Vertrouw er wel op. Dan bel ik je zeker. Liefs Peggy.




Ervaring van Peggy met helderziende Naomie   Ervaring van Peggy met helderziende Naomie   Ervaring van Peggy geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve lieve Isha, belde je gisteren (om te bedanken voor alles) en je kon me details vertellen over afgelopen week. Werd er echt stil van.
Je vroeg me of ik iets op de vingers van mijn moeder had gedaan. Dat was mijn nagellak. Niemand wist dit. Mijn moeder had voor haar overlijden gezegd dat ze graag de nagellak op wilde die ik op had. En deze heeft ze gekregen. Zo mooi.
De boodschap die je tijdens ons gesprek ook mee mocht geven was; een moeder stuurt haar kind nooit de verkeerde kant op. Hier kan ik zoveel kracht uit putten en weet dat ze hier bij me is.
Lieve schat, vanuit mijn hart; dank je wel.
Ik bel je in december. Veel liefs en dikke knuffel.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste Louisa bedankt om er voor mij te zijn en te steunen. En je bent 1 uit de duizend. F.




Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laaya
  Ervaring met helderziende Laaya
  Je voorspelling is uitgekomen je zag me gaan drinken op een drukke plek met hem voor december en een gesprek aangaan dat goed zal aanvoelen. Dit klopt. We zijn wezen drinken bij Starbucks in een trein station in Brussel op 25 november.




Ervaring van N met helderziende Laaya   Ervaring van N met helderziende Laaya   Ervaring van N geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel Felice
  Ervaring met helderziende Angel Felice
  Wat een goed medium. Recht doorzee en heel duidelijk. Ik heb er een super goed gevoel bij dat al haar voorspellingen gaan uitkomen. 100 sterren waard. Bel haar en je zal versteld staan. Liefs carine.




Ervaring van Carine met helderziende Angel Felice   Ervaring van Carine met helderziende Angel Felice   Ervaring van Carine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Ik was net ergens begonnen met werken en u zei me dat ik niet bleef en ergens anders ging beginnen onmiddellijk met meer loon. Ik krijg je niet te pakken maar ik wil je bevestigen dat het precies gegaan is zoals je zei. Topper.




Ervaring van nadine met helderziende Nellekke   Ervaring van nadine met helderziende Nellekke   Ervaring van nadine geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Goedemorgen Lola je bent echt de beste. Veel mediums gesproken maar bij jou is het gewoon buitengewoon goed en binnen de gestelde tijd gr Egbert.




Ervaring van Egbert met helderziende Lola   Ervaring van Egbert met helderziende Lola   Ervaring van Egbert geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Bedankt EVS. Ik heb terug een beter zicht op mijn werksituatie. Je zei rake dingen echt top hoe jij de mensen en situaties kunt aanvoelen / beschrijven. Ik hou jou op de hoogte.




Ervaring van F met helderziende Evs   Ervaring van F met helderziende Evs   Ervaring van F geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenlimburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden